Kenangan Sehari Kekal Berabad

By: Mohd Azlan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Saturday, 18-Jan-2020 07:00 Email | Share | | Bookmark
Raja Sehari Tampak Sempurna

Pakej fotografi yang ditawarkan mengikut kesesuaian majlis anda.

Outdoor adalah tertakluk kepada masa kerja , sebarang perubahan atau penambahan sila rujuk
di http://lanlarafoto.com/kadar-dan-caj/


PAKEJ STICKY Perkahwinan RM 588

MASA KERJA 6 JAM


100 GAMBAR 4R DIEDIT

1 STICKY ALBUM 12 X 12 ”

2 KEPING 8″X12″
+

1 DVD DATA UNTUK FOTO BACKUP

1 BINGKAI FOTO

( Gambar yang telah diedit + Tanpa diedit)

—————————————————————————————————————————
PAKEJ STICKY Pertunangan RM 388

MASA KERJA 3 JAM


70 GAMBAR 4R DIEDIT

1 STICKY ALBUM 10 X 12 ”
1 KEPING 8″X12″ foto
+

1 DVD DATA UNTUK FOTO BACKUP

( Gambar yang telah diedit + Tanpa diedit)

—————————————————————————————————————————
PACKAGE C (CUSTOM ALBUM ) minimum RM 1288

( Sesuai bagi pengantin bercitarasa tinggi yang ingin mengabadikan
setiap peristiwa hari bahagia dalam bentuk custom album yang tampak

menarik dan eksklusif dan tahan lasak )




SESI GAMBAR SEPANJANG MAJLIS

PHOTOSTORY CUSTOM ALBUM 22 MUKA DENGAN EDITING

(Tempoh serahan 1 bulan keatas)
1 Storybook saiz S 8×12′
100 KEPING 4R PRINTING
+ STICKY ALBUM
4 KEPING FOTO 8RW (8 X12 INCI)
1 BINGKAI FOTO
1 DVD DATA UNTUK FOTO BACKUP


Untuk menukar saiz storybook anda kepada saiz yang lebih besar ,
kadar bayaran dikenakan seperti berikut:
Saiz M 10×12 RM 200

Saiz L 10×15 RM 300

Saiz XL 12×15 RM 500

Saiz XXL 12×18 RM 700


Untuk storybook saiz XL dan keatas :

PERCUMA 1 DVD VIDEO PHOTOSLAID BERNILAI RM 150

( Tempoh serahan 2 minggu . Dvd yang pasti menyentuh hati bakal mempelai,
disunting rapi dengan gubahan lagu pengantin menggamit suasana hari bahagia..
Boleh dimainkan pada pemain DVD biasa.)

* SILA TEMPAH AWAL SEKURANG-KURANGNYA 2 MINGGU SEBELUM MAJLIS
BERLANGSUNG

* TEMPOH SERAHAN ADALAH TIDAK LEBIH 3 MINGGU BAGI PAKEJ SELAIN
CUSTOM ALBUM BAGI MAJLIS YANG BERLANGSUNG PADA HARI BIASA.

* DEPOSIT MINIMUM UNTUK BOOKING RM 100

* BAYARAN PENUH PERLU DIJELASKAN SETELAH SELESAI PENGAMBARAN

* TEMPAT PENGINAPAN JUGA PERLU DI SEDIAKAN MENGIKUT KESESUAIAN


Saturday, 15-May-2010 12:00 Email | Share | | Bookmark
Zaila dan ali Amran , Kuala Lipis pahang

Majlis berlangsung penuh acara.. lanlara tertarik dengan pelbagai acara yang diatur oleh tuan rumah .. begitu tersusun dan penuh berisi .. menggamit suasana perkahwinan melayu sebenar .. begitulah hendaknya sebagai seorang melayu dan islam kita perlu menitik berat dalam menghidupkan tradisi dibatasi syarak...
dari persembahan silat hingga ke tari piring semuanya di susun atur dan dipersembahkan oleh penduduk kampung sekitar.. masih kuat tradisi disini.. syabas...















Berminat? hubungi nombor tertera dibawah



Tuesday, 11-May-2010 09:10 Email | Share | | Bookmark
wari & nuris , bandar tun razak pahang

Outdoor dilakukan di bandar jengka pahang - terima kasih kepada teratak mercu village
kerana memberi kerja sama semasa pengambaran ini dijalankan .. terima kasih kerana
tidak menghalau kami yang tengah syok bergambar ketika itu..













Pengantin kita ni memang pemalu orangnya .. tapi sangat patuh kepada arahan fotografer nyer
itu pun dah cukup bagus bagi saya yang tidak sampai hati membuli pengantin ditengah panas...
apa boleh buat .. u all dah bayar mahal2 kena beraksi ganas2 sikit untuk foto terbaik.. kalau pengantin
bayar mahal lagi kita boleh upah tukang kipas kat tepi







Anyway thank for your cooperation... tiada kenangan terindah sebaik foto.. kerana foto anda
menceritakan segala2 nya..berminat? call no di bawah



Monday, 19-Apr-2010 12:00 Email | Share | | Bookmark
Wahida & Khairul - Kubang Kerian

Pasangan muda sama padan sama muda ini masing-masing bertemu kasih di rantau orang kuala lumpur, anak kelahiran jati negeri cik siti wan kembang ini selamat diijabkabulkan di masjib kubang kerian - Depan rumah lanlara, Diharap jodoh mereka berkekalan hingga ke akhir hayat ...











Terima kasih banyak2 harap2 boleh jumpa lagi ...



Wednesday, 31-Mar-2010 12:00 Email | Share | | Bookmark
Outdoor Perkahwinan Anas & Solahah Marang terengganu

sebenarnya niat dah taknak pakai fotopages ni tapi nampak gayanya link fotopages ni lebih kuat dari website saya.. lebih banyak customer dapat info dari sini ...ok lah kalau macam tu lanlara akan syncronize kan apa yang ada di web ..akan ada juga la gambar2 yang sama di fotopages ini .. Pengantin kali ni berasal di kelantan dan terengganu selesai diijabkabulkan di masjid marang yang sangat indah .. outdoor dilakukan dibelakang rumah pengantin perempuan sahaja .. bak kata pepatah " kalau takut dilambung ombak jangan berumah ditepi pantai: tapi untungnya pengantin berumah ditepi pantai ni tak payah pegi jauh untuk outdoor





















so.. layan jer la pic ni.. nanti lan akan upload lagi ...



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net